EN

ריבות ומחיות פרי

אחת מהדרכים לשמר פירות היא להכין מהן ריבות או מחיות, אך כיום השימוש בהן בתעשייה התרחב הרבה מעבר לאמצעי שימור.

ממוצרי צריכה ועד לרכיבים לאפייה ולמוצרי חלב, סוכרים ממלאים תפקיד משמעותי בקטגוריה זו. מנגד, יצרנים בקטגוריה זו עומדים מול דרישות צרכנים לריבות ומחיות פרי בריאות יותר ומופחתות סוכר.

כשמייצרים ריבות ומחיות פרי חשוב לבחור את השילוב הנכון של ממתיקים ועמילנים, ובכך להתגבר על קשיים טכנולוגיים כמו התגבשות של סוכר ונדידת מים במוצר לאורך זמן. בנוסף, שילוב נכון של הרכיבים מאפשר לשמור על אורך חיי מדף, מתיקות, טעם ומרקם רצויים גם במוצרים מופחתי סוכר.

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות הניסיון והמומחיות של גלעם. אנו מציעים רכיבי המתקה באיכות גבוהה כמו פרוקטוז גבישי non-GMO, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למומחים שלנו בגלעם יש שפע ניסיון ומומחיות בהתאמה אישית של ממתיקים לצרכים שלכם. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את הנוסחה האופטימאלית להמתקה. כמו כן, אנו מציעים מגוון רחב של עמילנים להסמכה וג'לציה של ריבות ומחיות פרי.

אחת מהדרכים לשמר פירות היא להכין מהן ריבות או מחיות, אך כיום השימוש בהן בתעשייה התרחב הרבה מעבר לאמצעי שימור.

ממוצרי צריכה ועד לרכיבים לאפייה ולמוצרי חלב, סוכרים ממלאים תפקיד משמעותי בקטגוריה זו. מנגד, יצרנים בקטגוריה זו עומדים מול דרישות צרכנים לריבות ומחיות פרי בריאות יותר ומופחתות סוכר.

כשמייצרים ריבות ומחיות פרי חשוב לבחור את השילוב הנכון של ממתיקים ועמילנים, ובכך להתגבר על קשיים טכנולוגיים כמו התגבשות של סוכר ונדידת מים במוצר לאורך זמן. בנוסף, שילוב נכון של הרכיבים מאפשר לשמור על אורך חיי מדף, מתיקות, טעם ומרקם רצויים גם במוצרים מופחתי סוכר.

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות הניסיון והמומחיות של גלעם. אנו מציעים רכיבי המתקה באיכות גבוהה כמו פרוקטוז גבישי non-GMO, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למומחים שלנו בגלעם יש שפע ניסיון ומומחיות בהתאמה אישית של ממתיקים לצרכים שלכם. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את הנוסחה האופטימאלית להמתקה. כמו כן, אנו מציעים מגוון רחב של עמילנים להסמכה וג'לציה של ריבות ומחיות פרי.