EN

מוצרי מאפה

קטגוריית מוצרי המאפה היא קטגוריה רחבה, הכוללת מוצרים בסיסיים כמו לחם לצד מאפים מפנקים כמו עוגות ועוגיות.

מוצרי מאפה מהווים מערכת רכיבים מורכבת, שבה כל שינוי בכמויות של רכיבי המפתח יכול להשפיע באופן משמעותי על המרקם, אורך חיי המדף והטעם של המוצר. בשנים האחרונות, ייצור מוצרי מאפה הפך מאתגר אף יותר עם העלייה בהעדפות הצרכנים למוצרים מופחתי שומן, מלח וסוכר.

על מנת להגיע למוצר הרצוי מבלי להתפשר על הטעם או המרקם שלו, יש לבחור נכונה את הרכיבים במוצר, תוך התחשבות בתכונות האינדיבידואליות של כל רכיב ורכיב וכן באינטראקציות עם רכיבים אחרים. 

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות המומחיות שלנו בחומרי גלם, יחד עם ידע מעמיק באופי המורכב של מוצרי מאפה. 
אנו מספקים את רכיבי המזון הבאים למוצרי מאפה:

רכיב יתרונות
פרוקטוז

• מרקם לח ורך
• השחמה מהירה
• הגברת טעמי שוקולד ופירות

סטיביה

• המתקה רבת עוצמה המאפשרת הפחתת סוכר משמעותית (כאשר התקינה
  מאפשרת שימוש בסטיביה לאפייה)

סוכר נוזלי

• שיפור מרקם
• יתרון תפעולי
• פתרונות מותאמים אישית

עמילן

• הסמכה וייצוב של הבצק
• שמירה על טריות
• הארכת חיי מדף
• תחליף שומן
• שיפור צמיגות
• שמירה על מרקם חלק וקרמי במילויים
• מניעת הידבקות

דגנים נמסים

• העשרה בחלבונים וסיבים
• שמירה על לחות
• תחליף לעמילנים מעובדים במילויים
• הסמכה

סיב תזונתי FOS

• העשרה בסיבים
• פריכות
• השחמה מהירה

קטגוריית מוצרי המאפה היא קטגוריה רחבה, הכוללת מוצרים בסיסיים כמו לחם לצד מאפים מפנקים כמו עוגות ועוגיות.

מוצרי מאפה מהווים מערכת רכיבים מורכבת, שבה כל שינוי בכמויות של רכיבי המפתח יכול להשפיע באופן משמעותי על המרקם, אורך חיי המדף והטעם של המוצר. בשנים האחרונות, ייצור מוצרי מאפה הפך מאתגר אף יותר עם העלייה בהעדפות הצרכנים למוצרים מופחתי שומן, מלח וסוכר.

על מנת להגיע למוצר הרצוי מבלי להתפשר על הטעם או המרקם שלו, יש לבחור נכונה את הרכיבים במוצר, תוך התחשבות בתכונות האינדיבידואליות של כל רכיב ורכיב וכן באינטראקציות עם רכיבים אחרים. 

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות המומחיות שלנו בחומרי גלם, יחד עם ידע מעמיק באופי המורכב של מוצרי מאפה. 
אנו מספקים את רכיבי המזון הבאים למוצרי מאפה:

רכיב יתרונות
פרוקטוז

• מרקם לח ורך
• השחמה מהירה
• הגברת טעמי שוקולד ופירות

סטיביה

• המתקה רבת עוצמה המאפשרת הפחתת סוכר משמעותית (כאשר התקינה
  מאפשרת שימוש בסטיביה לאפייה)

סוכר נוזלי

• שיפור מרקם
• יתרון תפעולי
• פתרונות מותאמים אישית

עמילן

• הסמכה וייצוב של הבצק
• שמירה על טריות
• הארכת חיי מדף
• תחליף שומן
• שיפור צמיגות
• שמירה על מרקם חלק וקרמי במילויים
• מניעת הידבקות

דגנים נמסים

• העשרה בחלבונים וסיבים
• שמירה על לחות
• תחליף לעמילנים מעובדים במילויים
• הסמכה

סיב תזונתי FOS

• העשרה בסיבים
• פריכות
• השחמה מהירה