var baseUrl="https://he.galam.co.il/";
EN

שימורים

אחת הדרכים לארוז ולשמר מוצרי מזון לאורך זמן היא באמצעות קופסאות שימורים. אולם, שינויים כימיים איטיים עדיין מתרחשים אף במוצרים אלו ומוסיפים למורכבות העומדת בפני יצרנים בהבטחת יציבות המוצר לאורך חיי המדף שלו.

בחירה נכונה של רכיבים יכולה לעזור בהתמודדות עם אתגר זה. אחד הפתרונות הוא שימוש בסוכרים נוזליים, המאפשרים ליצרנים לשמור על המרקם והטעם הרצוי ולהאריך את חיי המדף של המוצר.

לגלעם עשרות שנות מומחיות במתן מענה על הצרכים הייחודיים של מוצרים משומרים. אנו מציעים פתרונות המתקה באיכות גבוהה כמו פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן סוכרים נוזליים. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה מותאמים אישית לצרכים הספציפיים שלך.

אחת הדרכים לארוז ולשמר מוצרי מזון לאורך זמן היא באמצעות קופסאות שימורים. אולם, שינויים כימיים איטיים עדיין מתרחשים אף במוצרים אלו ומוסיפים למורכבות העומדת בפני יצרנים בהבטחת יציבות המוצר לאורך חיי המדף שלו.

בחירה נכונה של רכיבים יכולה לעזור בהתמודדות עם אתגר זה. אחד הפתרונות הוא שימוש בסוכרים נוזליים, המאפשרים ליצרנים לשמור על המרקם והטעם הרצוי ולהאריך את חיי המדף של המוצר.

לגלעם עשרות שנות מומחיות במתן מענה על הצרכים הייחודיים של מוצרים משומרים. אנו מציעים פתרונות המתקה באיכות גבוהה כמו פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן סוכרים נוזליים. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה מותאמים אישית לצרכים הספציפיים שלך.