var baseUrl="https://he.galam.co.il/";
EN

גלידה

גלידה: לצרכנים- פינוק מרענן; ליצרנים- אמולסיה מורכבת.

שמירה על אמולסיה יציבה ומוצלחת תלויה בבחירה נכונה של הסוכרים והסיבים במוצר. בייחוד במקרה של גלידות, סוג הממתיקים בהם נעשה שימוש משחק תפקיד חשוב. בחירה בהרכב הממתיקים הנכון מסייעת בשליטה על נקודת הקיפאון ומניעת תחושה "חולית", ובכך מאפשרת לשמור על המרקם הקרמי והחלק הרצוי בגלידה.

האתגר העומד בפני יצרני הגלידה הפך בהדרגה אף מורכב יותר. עם העלייה במודעות הבריאותית, הצרכנים של היום מעוניינים בחלופות מופחתות סוכר ושומן, שעדיין שומרות על מרקם קרמי וטעם נהדר.

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות המומחיות של גלעם. אנו מציעים מגוון פתרונות המתקה באיכות גבוהה כגון פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את נוסחת ההמתקה האופטימאלית עבורו.

גלידה: לצרכנים- פינוק מרענן; ליצרנים- אמולסיה מורכבת.

שמירה על אמולסיה יציבה ומוצלחת תלויה בבחירה נכונה של הסוכרים והסיבים במוצר. בייחוד במקרה של גלידות, סוג הממתיקים בהם נעשה שימוש משחק תפקיד חשוב. בחירה בהרכב הממתיקים הנכון מסייעת בשליטה על נקודת הקיפאון ומניעת תחושה "חולית", ובכך מאפשרת לשמור על המרקם הקרמי והחלק הרצוי בגלידה.

האתגר העומד בפני יצרני הגלידה הפך בהדרגה אף מורכב יותר. עם העלייה במודעות הבריאותית, הצרכנים של היום מעוניינים בחלופות מופחתות סוכר ושומן, שעדיין שומרות על מרקם קרמי וטעם נהדר.

כאן נכנסות לתמונה עשרות שנות המומחיות של גלעם. אנו מציעים מגוון פתרונות המתקה באיכות גבוהה כגון פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את נוסחת ההמתקה האופטימאלית עבורו.