var baseUrl="https://he.galam.co.il/";
EN

יוגורט

מאופיין במגוון רחב של טעמים ומרקמים, יוגורט נחשב לבחירה האידיאלית עבור צרכנים המעוניינים בנשנוש בריא שהוא גם טעים.

יצרני יוגורטים כיום נדרשים לתת מענה לביקוש ההולך וגדל למוצרי מזון בריאים. המשמעות היא הפחתת שומן וסוכר, כמו גם העשרה תזונתית של מוצרי יוגורט – כל זאת מבלי להתפשר על איכות המוצרים. על-מנת להגיע למוצרים בעלי ערך תזונתי גבוה שגם שומרים על טעם, מרקם וחיי מדף אופטימליים חשוב לבחור את הסיבים התזונתיים, הסוכרים ותחליפי הסוכר הנכונים.

כאן גלעם נכנסת לתמונה, עם עשרות שנות מומחיות בתחום חומרי הגלם למזון. אנו מציעים מגוון פתרונות המתקה באיכות גבוהה כגון פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את נוסחת ההמתקה האופטימאלית עבורו. כמו כן, הדגנים הנמסים של גלעם משפרים את הטעם, הצמיגות והמרקם של מוצרי יוגורט, בנוסף לערך התזונתי הגבוה שלהם.

 

מאופיין במגוון רחב של טעמים ומרקמים, יוגורט נחשב לבחירה האידיאלית עבור צרכנים המעוניינים בנשנוש בריא שהוא גם טעים.

יצרני יוגורטים כיום נדרשים לתת מענה לביקוש ההולך וגדל למוצרי מזון בריאים. המשמעות היא הפחתת שומן וסוכר, כמו גם העשרה תזונתית של מוצרי יוגורט – כל זאת מבלי להתפשר על איכות המוצרים. על-מנת להגיע למוצרים בעלי ערך תזונתי גבוה שגם שומרים על טעם, מרקם וחיי מדף אופטימליים חשוב לבחור את הסיבים התזונתיים, הסוכרים ותחליפי הסוכר הנכונים.

כאן גלעם נכנסת לתמונה, עם עשרות שנות מומחיות בתחום חומרי הגלם למזון. אנו מציעים מגוון פתרונות המתקה באיכות גבוהה כגון פרוקטוז גבישי, סירופ גלוקוז, ממתיקים על בסיס סטיביה וכן תערובות סוכר מותאמות אישית. למעבדות היישומים של גלעם שפע של ניסיון ומומחיות בהצעת פתרונות המתקה. מומחי ההמתקה שלנו מנתחים כל מוצר לפי תכונותיו על מנת לקבוע את נוסחת ההמתקה האופטימאלית עבורו. כמו כן, הדגנים הנמסים של גלעם משפרים את הטעם, הצמיגות והמרקם של מוצרי יוגורט, בנוסף לערך התזונתי הגבוה שלהם.